Arcoore la Race Across America

Seco Team Krzysztof Fechner Arcoore Parts

Seco Team Krzysztof Fechner pornește astăzi la drum pentru a-l susține pe Krzysztof Fechner în călătoria sa de 12 zile, o distanță de aproape 5.000 km. În calitate de Arcoore, ne-am angajat să îl ajutăm pe Krzysztof, fiind alături de el practic pe tot traseul.

 

Cursa prin America 2023

RAAM este o cursă de ciclism pe șosea de ultradistanță care se desfășoară în Statele Unite și care își are originile în 1982, tot sub numele de Great American Bike Race. Din punct de vedere al lungimii, RAAM este comparabilă cu Turul Franței, dar aceste curse sunt diferite. Traseul cursei Race Across America s-a desfășurat întotdeauna de pe coasta de vest până pe coasta de est a Statelor Unite, ceea ce o face un eveniment transcontinental. Cursa nu are etape, ceea ce înseamnă că, în esență, este un eveniment non-stop de la început până la sfârșit, cei mai rapizi cicliști având nevoie de puțin peste o săptămână pentru a parcurge traseul.

Arcoore Parts Krzysztof Fechner Kamper

Cursa de anul acesta începe din Los Angeles, din orașul Oceanside. Începând de la o înălțime de 0 m deasupra nivelului mării traseul va ajunge până la 3.300 m deasupra nivelului mării. după ce a condus 1.600 km, în pasul Wolf Creek, Munții San Juan din Colorado. Jumătate din traseu se află în vecinătatea orașului Mullinville și se va încheia în orașul Annapolis, lângă Washington DC.


Mult succes Krzysztof!

A fost o pregătire lungă și grea. Acum tot ce mai rămâne de făcut este să te urci pe bicicletă și să pleci. Fiind în centrul evenimentului, vom încerca să postăm noi informații în mod regulat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×