Aruncați o privire la oferta magazinului nostru

Piese de uzură de cea mai bună calitate disponibile la o singură adresă! 

Datorită ofertei Arcoore, puteți înlocui cu ușurință piesele deteriorate din vehiculele flotei companiei dumneavoastră, inclusiv: camioane, autobuze și mașini de construcții și agricole. Una dintre categoriile de piese înlocuibile sunt controlerele VTG pentru automobile. Verifică ce controlere poți găsi în oferta noastră și vezi de ce merită să alegi piesele disponibile la Arcoore.

 

Ce sunt supapele VTG?

 

Supapele VTG (Variable Turbine Geometry) sunt unul dintre cele mai importante elemente ale turbocompresoarelor utilizate în motoarele cu ardere de astăzi.
Turbocompresoarele tradiționale folosesc geometrie fixă a palelor, ceea ce înseamnă că unghiul palelor este constant. În acest caz, turbocompresorul funcționează bine în anumite condiții, dar eficiența acestuia scade pe măsură ce sarcina motorului se modifică. Prin urmare, producătorii de automobile au început să folosească supape VTG pentru a crește flexibilitatea funcționării motorului și pentru a reduce emisiile de substanțe nocive.

 

Cauzele defecțiunii controlerelor VTG

 

Contaminare: actuatoarele VTG sunt adesea expuse la contaminanți precum funingine sau particule de ulei. Acumularea acestor substanțe poate duce la obstrucția în mișcarea elementelor de acționare, ceea ce duce în cele din urmă la defecțiune.

 

Lubrificare necorespunzătoare: actuatoarele VTG necesită o lubrifiere adecvată pentru o funcționare fără probleme. Lipsa sau lubrifierea necorespunzătoare poate duce la uzura pieselor mobile și poate crește riscul de defecțiune.

 

Presiune excesivă de evacuare: actuatoarele VTG funcționează într-un mediu cu presiune ridicată de evacuare. Dacă este expus la o presiune excesivă, pot apărea deteriorări mecanice, ducând la defecțiune.

 

Coroziune: în zonele cu condiții meteorologice severe, controlerele VTG pot fi supuse coroziunii, mai ales dacă nu sunt fabricate din materiale adecvate sau nu sunt inspectate și întreținute în mod regulat.

 

Vibrații și șocuri: funcționarea pe termen lung a vehiculului în condiții dificile, cum ar fi conducerea pe drumuri neuniforme sau vibrațiile motorului, poate duce la uzura mecanică a reglajelor VTG.

 

Defecțiuni electronice: actuatoarele VGT sunt, de asemenea, controlate electronic. Defecțiunile sistemului de control electronic al vehiculului, cum ar fi problemele cu senzorii de presiune sau cu electronicele de control, pot duce la funcționarea incorectă a actuatoarelor.

 

Vârstă și uzură: Fiecare componentă mecanică este supusă uzurii naturale în timp. Controlerele VTG mai vechi, mai ales dacă nu sunt întreținute în mod regulat, pot eșua din cauza uzurii normale.

 

Controlere electrice – vezi oferta Arcoore

 

Oferta noastră de controlere VTG pentru camioane, autobuze și alte utilaje specializate include piese înlocuibile de înaltă calitate care vor reda eficiența parcului dumneavoastră de vehicule și vor crește confortul, siguranța și rentabilitatea funcționării acestuia. Indiferent de marca de vehicul pe care o aveți, puteți găsi controlerele necesare aici sau contactați-ne pentru a ne întreba despre disponibilitatea pieselor pentru anumite modele.

Arcoore oferă controlere electrice pentru mașini de diverși ani și care respectă standardele specifice de emisii – de la Euro 4 la Euro 6.

 

Servomotoare auto noi și recondiționate – alegeți calitatea

 

Toate controlerele disponibile la Arcoore sunt piese care garantează proprietăți tehnice și operaționale complete. Oferim controlere electrice noi sau regenerate, pe care experții noștri specializați le restaurează proprietățile originale folosind materiale de înaltă clasă.

 

Controlere pentru care mărci și modele de vehicule se găsesc în oferta Arcoore?

 

Oferta Arcoore include controlere electrice pentru vehicule de diferite mărci, inclusiv cele mai comune de pe drum, precum: Mercedes-Benz, Renault, Scania, Iveco, Ford, Volvo, Solaris, MAN, precum și mărci producătoare de utilaje specializate, inclusiv : Liebherr sau Cummins.

Nu vedeți șoferii pe care îi căutați în oferta noastră? Contactați-ne și vom încerca să găsim piesele potrivite.

 

Controlere auto – de ce merită să ai încredere în Arcoore?

 

Atunci când alegeți controlere auto din oferta Arcoore, puteți fi sigur că cumpărați piese auto complet funcționale și funcționale care vor fi compatibile cu modelul vehiculului dumneavoastră. Fiecare pagină de produs conține liste cu numere OE care pot fi ușor comparate cu numerele de piesă instalate din fabrică. Aceasta înseamnă că alegerea controlerelor concepute special pentru camionul sau autobuzul dumneavoastră nu va ridica nicio îndoială.

În plus, fiecare controler este verificat din nou pentru calitate înainte de expediere și protejat împotriva posibilelor deteriorări în timpul transportului. Datorită acestui fapt, vei primi elementul de la curier complet asamblat și gata de instalare.

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×