FAQ

DE CE ARCOORE?

Avem aproape 10 ani de experiență în industria auto. Acest lucru ne oferă câteva mii de ore dedicate analizei micilor componente care alcătuiesc întregul. De-a lungul acestor ani, am selectat componentele potrivite pentru recondiționare, precum și producătorii de componente finite. 

DE CE REGENERARE?

Recondiționarea este un proces care readuce componentele uzate la funcționalitatea lor deplină. În practică, acest lucru înseamnă înlocuirea majorității componentelor cu unele noi. Este un proces fundamental diferit de reparare. Recondiționarea restabilește proprietățile funcționale permanent, în timp ce repararea le restabilește temporar. 

GARANȚIA PRODUSULUI?

Oferim o garanție de 12 luni pentru toate produsele noastre.

CUM SE REGENEREAZĂ DPF?

Folosind o mașină specializată care, în combinație cu timpul potrivit, presiunea, temperatura și substanțele chimice adecvate, dizolvă și clătește funinginea din catalizator sau filtrul DPF. Este o metodă neinvazivă care nu provoacă tăierea, arderea și sudarea ulterioară a carcasei filtrului. Cartușul rămâne în siguranță în orice moment

CĂUTARE?

Nu ați găsit piesa pe site-ul nostru? Scrieți-ne sau sunați-ne, nu toate piesele sunt disponibile pe site. Suntem la dispozitia dumneavoastra.

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×