Recirculatoare de gaze de eșapament – noi sau regenerate?

Recirculatoarele de gaze de eșapament sunt o parte indispensabilă a sistemelor moderne de evacuare a gazelor de eșapament din autoturisme și vehicule. Scopul lor este de a reduce poluanții emiși în mediul înconjurător. Atunci când alegeți între recirculatoarele de gaze de eșapament noi și cele recondiționate, merită să vă puneți câteva întrebări și să adaptați achiziția la cerințele dumneavoastră. Aflați care sunt avantajele și dezavantajele ambelor soluții.

 

Ce sunt recirculatoarele de gaze de eșapament? 

Scopul recirculatoarelor de gaze de eșapament este de a reduce emisiile de gaze de eșapament produse de vehicul în atmosferă. O anumită proporție din gazele de eșapament produse sunt returnate în camera de ardere. Ca urmare, procesul de ardere devine mai eficient și emisiile sunt reduse. Soluția este utilizată în motoarele cu ardere internă cu piston.

Ce recirculator să alegeți – regenerat sau nou?

Te gândești să cumperi un recirculator de gaze de eșapament recondiționat, dar vrei să eviți surprizele urâte, cum ar fi defecțiunile? Poate că este mai bine să alegi un nou recirculator? Descoperiți avantajele ambelor soluții și aflați care sunt potențialele amenințări. Datorită acestui fapt, veți lua o decizie în cunoștință de cauză.

 

 

Avantajele și dezavantajele recirculatoarelor noi

Cu noile recirculatoare de gaze de eșapament, sunteți asigurat de calitate. Produsele noi trebuie să se întâlnească standarde de calitate și siguranță.

Nou, nefolosit și, prin urmare, nedeteriorat și de încredere. Un recirculator care vine direct de la producător asigură că piesa va funcționa corect. În cazul oricăror nereguli, puteți solicita vânzătorului să rezolve problema.

Recirculatoarele noi, fabricate pentru un anumit model de vehicul, nu necesită modificări sau modificări suplimentare. Acest lucru le face mai ușor de montat.

Principalul dezavantaj al achiziționării unui nou recirculator este prețul ridicat în comparație cu versiunile remanufacturate.

 

 

Avantajele și dezavantajele recirculatoarelor regenerate

Marele avantaj al recirculatoarelor de gaze de eșapament regenerate este prețul lor scăzut în comparație cu modelele noi.

Reutilizarea recirculatoarelor este ecologică. Piesele auto sunt reciclate în loc să ajungă într-o groapă de gunoi.

Recirculatoarele remanufacturate de bună calitate, în stare bine întreținută, pot oferi niveluri de performanță similare cu piesele noi.

Soluția nu este totuși perfectă și are dezavantaje. Acestea includ posibile semne de uzură, care se pot traduce printr-o durată de viață mai scurtă a recirculator de gaze de eșapament.

Este o idee bună să căutați un distribuitor de încredere și de renume. Acest lucru reduce riscul achiziționării unei piese defecte.

 

 

Rezumat

Alegerea între recirculatoarele de gaze de eșapament noi și regenerate va depinde, printre altele, de in functie de buget, nevoi si modelul vehiculului. Verificați posibilitățile disponibile pe piață și bucurați-vă de o soluție eficientă și ecologică, care să corespundă așteptărilor dumneavoastră.

Aveți întrebări sau aveți nevoie de mai multe informații despre vânzarea și regenerarea pieselor de camion? Vizitați Arcoore.com sau contactați echipa noastră de experți.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×