Regenerarea recirculatoarelor și răcitoarelor Wrocław

Arcoore răspunde așteptărilor clienților săi și lansează un magazin staționar în Wrocław, unde zona de stoc include toate modelele de răcitoare de lichid, răcitoare de aer, recirculatoare de gaze de eșapament – popularul EGR, senzori Nox pentru camioane de mărci precum MAN, Scania, Mercedes, DAF, Volvo, Renault și Iveco. În curând, gama completă va include, de asemenea, Millers Oil și pentru camioane și autoturisme.

Intercooler-SCANIA-Scania-R-OE-2433149-2362748-OEM-2433149-OE-2433149-OEM-2362748-arcoore-Arcoore-parts-Arcoore-com-AC010533149-scaled-1024x712

Răcitoarele de apă – ce sunt acestea?

Răcitoarele de apă, așa cum sunt foarte des numite componentele sistemului de răcire, sunt oferite noi cu sau fără cadru. Acestea sunt piese de schimb de la producători de renume, asigură funcționarea perfectă a întregului sistem, au o garanție de 12 luni fără limită de kilometraj la prețuri foarte accesibile. Indiferent dacă sunteți șofer, aveți grijă de o flotă sau sunteți proprietar, sunteți binevenit să veniți să ne vizitați, vă vom ajuta să alegeți răcitoarele potrivite pentru tipul de vehicul, puterea sau dimensiunea cabinei dumneavoastră.

 

Răcitoarele de aer – ce sunt acestea?

Răcitoarele de aer, cunoscute sub numele de intercoolers, se găsesc, de asemenea, pe rafturile depozitului. În acest caz, oferim versiuni recondiționate, adică cu miezul înlocuit cu unul nou. Folosim miezuri de la furnizori de încredere, cu parametri identici cu cei ai primului ansamblu.

 

De ce să apelați la un serviciu de recondiționare a radiatoarelor?

Raportul cost-eficiență al recondiționării radiatoarelor este incontestabil din mai multe motive.

primul și cel mai important pentru client este, desigur, prețul de achiziție. Prețurile produselor recondiționate fluctuează între 30-60% din prețul unui intercooler nou și, în plus, returnarea celui vechi duce la o reducere suplimentară pentru răcitorul de aer.

Al doilea parametru și nu mai puțin important este ecologia, despre care ar trebui și trebuie să se vorbească cu voce tare. Folosirea laturilor sau a cuvelor vechi în intercooler reduce producția de componente din fontă în lanțul de aprovizionare către proprietarii și utilizatorii de camioane.

AC030309449-Chlodnica-DAF-XF-106-OE-1909449-1940146-2049369-XF-XF-106-XF-106-euro-6-Radiator-DAF-water-cooler-DAF-cooler-DAF-XF106-1024x1024

 

Recondiționarea radiatoarelor pentru camioane Wrocław

Recondiționarea, sau așa cum este adesea confundată repararea radiatoarelor de camion, afectează utilizarea componentelor bune existente pentru reutilizare. Un parametru nu direct, dar important din punct de vedere ecologic, este însăși funcționarea camionului, combustia, câștigul de putere cu un sistem de răcire a aerului ușor deteriorat sau cu scurgeri. Un sistem de răcire a aerului care prezintă scurgeri crește consumul de combustibil, reduce puterea sau provoacă o uzură mai mare a altor componente ale vehiculului, cum ar fi turbina, injectoarele, supapele EGR etc.

Oferim soluții în era economiilor. Când cumpărați răcitoare de aer recondiționate în Wroclaw, primiți o garanție de un an și un produs pregătit din punct de vedere tehnic, cu exact aceiași parametri tehnici ca și cei așteptați de producătorul Man, Scania, DAF, Volvo sau de restul producătorilor de camioane.

Regenerarea și ecologia supapei EGR

În prezent, producătorii, pe baza directivelor Uniunii Europene, sunt obligați să reducă emisiile de gaze de eșapament prin utilizarea unor soluții noi și mai avansate din punct de vedere tehnologic în proiectele lor.

O astfel de soluție este, fără îndoială, recirculatorul de gaze de eșapament, cunoscut și sub numele de supapă egr, răcitor egr sau răcitor de gaze de eșapament.

La Arcoore, respectul pentru mediu și o abordare ecologică reprezintă un factor foarte important în acțiunile noastre. Din acest motiv, oferta noastră include produse noi, dar oferim și servicii de recondiționare. Recondiționarea supapelor EGR permite utilizarea în continuare a pieselor uzate. Dând o „a doua viață” unor astfel de componente, contribuim la ecologie și la un aer curat.

 

Regenerarea recirculatorului – ce presupune?

Merită să vă familiarizați cu specificul recondiționării, ce este, în ce fel diferă de reparații sau, în cele din urmă, cât de important este să folosiți componente dovedite pentru acest proces.

Pentru o scurtă prezentare generală a elementelor de bază – un recirculator EGR este un tip de electrovalvă care este montat în sistemul de evacuare. Sarcina sa principală este de a introduce o anumită cantitate de gaze de eșapament în camera de combustie a motorului. Acolo au loc procese chimice în urma cărora se reduce cantitatea de gaze nocive prezente în gazele de eșapament. Ca urmare a acumulării unui număr prea mare de impurități, supapele EGR se pot defecta. Pentru a preveni problemele cu recirculatoarele de gaze de eșapament, este important să efectuați în mod regulat service-ul mașinii, să folosiți combustibil curat sau să curățați motorul de depuneri.

În cazul în care defecțiunile nu pot fi prevenite, va fi necesară repararea recirculatorului sau regenerarea acestuia. Repararea recirculatorului nu este, totuși, cea mai ieftină întreprindere, așa că, dacă avem posibilitatea regenerării, merită să ne decidem asupra ei. Regenerarea recirculatorului constă în înlocuirea mecanică a elementelor deteriorate cu altele complet noi. Datorită numeroșilor noștri ani de experiență, știm cât de important este să asigurăm cea mai bună calitate a componentelor furnizate. Acesta este motivul pentru care toate produsele noastre îndeplinesc cerințele stricte ale producătorilor de camioane, cum ar fi MAN, Scania, DAF și Volvo.

 

Regenerare radiatoare Wrocław – oferta Arcoore

La Arcoore, ne străduim să facem totul să fie în concordanță unul cu celălalt atunci când vine vorba de furnizarea de componente ale sistemului de răcire, răcitoare de lichid, răcitoare de aer sau supape EGR cu alte componente din gama noastră.

Totul afectează, fără îndoială, și senzorii cu care sunt echipate toate camioanele.

Cea mai frecventă problemă a senzorului este cea a senzorului de oxid de azot, cunoscut sub numele de senzor NOx.

Oferim soluții de înlocuire de foarte bună calitate, compatibile cu sistemele SCR pentru MAN TGX, MAN TGS, MAN TGL, Scania R, Mercedes Actros, Volvo FH, Iveco Stralis, DAF XF 105, DAF XF 95 sau cele mai recente DAF XF 106 euro 6.

Vă rugăm să rețineți că această înlocuire acoperă doar problema senzorului în sine, care este deteriorat ca urmare a nefuncționării corespunzătoare a altor componente. Senzorul Nox este influențat de componente precum – turbocompresorul, funcționarea corectă a injectoarelor, o supapă EGR care funcționează bine, un răcitor de lichid corect și etanș care să aibă grijă de parametrii de temperatură sau răcitorul de aer. Răcitorul intermediar asigură distribuția corectă a aerului necesar pentru o combustie corectă și, în consecință, a gazelor de eșapament, în conformitate cu orientările producătorului.

 

Regenerare de radiatoare Wrocław – vă invităm să profitați de oferta noastră.

Ne ocupăm de detalii, nu ezitați să ne contactați, vom încerca să vă satisfacem așteptările.

Vă stăm la dispoziție la:

– Telefon mobil: +48 795 578 252  

viber://add?number=48795578252  https://chatwith.io/s/arcoore

– Telefon mobil: +48 602 711 621

– Email: office@arcoore.com

– E-mail: sale@arcoore.com

– Adresă: Krakowska 127, 50-428 Wrocław

– Formular de contact la www.arcoore.com

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×