Senzori NOx pentru vehicule DAF

DAF este vehiculul preferat de multe companii de transport, care își bazează flota pe camioane și autobuze DAF. La fel ca și alți producători, DAF utilizează senzori de NOx în vehiculele sale pentru a verifica cele mai toxice substanțe care se găsesc în gazele de eșapament și pentru a diagnostica inițial problemele legate de funcționarea sistemului de post-tratare a gazelor de eșapament.

 

Funcția senzorului NOx la vehiculele DAF

Prin utilizarea senzorilor NOX în camioane și vehicule DAF, este posibilă măsurarea concentrației de oxizi de azot dăunători în gazele de eșapament (oxid de azot NO și dioxid de azot NO2). În plus, prin efectuarea măsurătorilor, este posibil să se diagnosticheze inițial problemele sistemului de posttratare a gazelor de eșapament, să se determine necesitatea de a efectua lucrări de întreținere, să se stabilească necesitatea de a înlocui componentele defecte sau de a umple rezervorul de ad blue.

Senzorul DAF NOX este destinat în cele din urmă nu doar să măsoare, ci și să ajute la menținerea funcționării corecte a grupului motopropulsor al vehiculului dumneavoastră DAF.

 

Camioane DAF

Primele camioane DAF au apărut în 1949, într-o perioadă în care economia se refăcea după cel de-al Doilea Război Mondial și era nevoie de vehicule pentru transportul diferitelor tipuri de mărfuri. Primul model care a fost dezvoltat la acea vreme a fost DAF A30, care a fost îmbunătățit succesiv în anii următori.

Camioanele DAF au început să fie apreciate pe piața internațională cu modelul DAF 2600, în timp ce 1988 a adus camionul din seria DAF 95, care a câștigat primul titlu de „Camion al anului” al mărcii. Alte recunoașteri pentru producător au fost:

  • 1998 – Titlul de „Camionul anului” pentru modelul DAF 95XF;
  • 2002 – Titlul de „Camionul anului” pentru modelul DAF LF;
  • 2007 – Titlul de „Camionul internațional al anului” pentru modelul DAF 105XF.

DAF a fost unul dintre primii producători care a introdus în gama sa de camioane un turbo diesel. De asemenea, merită menționat faptul că vehiculele mărcii și-au lăsat amprenta în legendarul Raliu Dakar la categoria camioane – în 1987, Jan de Rooy a câștigat clasamentul general.

 

Seria de camioane DAF

Producătorul a dezvoltat mai multe game de autocamioane pentru a răspunde diferitelor nevoi ale companiilor de transport. Printre acestea se numără:

  • Seria XF – camioane concepute pentru transportul pe distanțe lungi;
  • Seria CF – camioane pentru transport pe distanțe medii și lungi;
  • Autocamioane din seria LF  pentru distribuție urbană și regională.

Autobuze DAF

AutobuzeleDAF au ținut prima pagină a ziarelor când a produs autobuzul MB200, care a folosit o soluție revoluționară de caroserie cu motorul amplasat între axe.

De asemenea, DAF este sinonimă cu o cooperare strânsă cu alți producători mondiali de motoare, componente și autobuze. Astăzi știm că DAF a dezvoltat soluții fiabile în cooperare cu Cummins, care sunt utilizate de alți producători de camioane și autobuze.
DAF colaborează, de asemenea, cu producătorul polonez de autobuze Solaris
 

Senzori NOx DAF în ofertă la Acoore

Compania noastră oferă proprietarilor de vehicule și flote senzori NOx pentru multe modele de camioane și autobuze DAF,Solaris, Cummins, , care garantează măsurători precise ale substanțelor nocive din gazele de eșapament și vă permit să aveți grijă de funcționarea corectă a unităților de propulsie. Un senzor NOx DAF funcțional este o investiție în durata de viață lungă a flotei dumneavoastră de camioane și autobuze DAF.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×