Aruncați o privire la oferta magazinului nostru

Piese de uzură de cea mai bună calitate disponibile la o singură adresă! 

Garnituri pentru motoare și cutii de viteze ale camioanelor
Stabilitatea sistemelor individuale din autovehicule și mașini pentru diverse scopuri depinde în mare măsură de etanșeitatea acestora. Prin urmare, garniturile pentru motoare și cutii de viteze joacă un rol semnificativ în asigurarea funcționării corecte a acestor sisteme, obținând performanțe ridicate și extinzând funcționarea fără probleme.

La Arcoore, avem truse de reparații pentru camioane, formate din garnituri care se potrivesc cu sistemele din multe mărci de vehicule. Vă invităm să profitați de oferta noastră și să alegeți garnituri care să garanteze un nivel ridicat de etanșeitate a conexiunilor în unitățile de antrenare și cutii de viteze ale diferitelor modele de camioane.
Sigilii pentru camioane – funcții
Garniturile pentru cutii de viteze și motoare sunt concepute pentru a garanta etanșeitatea conexiunilor părților individuale ale acestor sisteme pentru a preveni scurgerile de fluide de funcționare sau pătrunderea gazelor de eșapament în acele componente ale motorului unde nu ar trebui să fie. Lipsa etanșeității cauzată de garniturile deteriorate sau uzate va duce la scurgeri, care la rândul lor pot ajunge să blocheze componentele motorului sau ale cutiei de viteze, ceea ce, la rândul său, ar duce la reparații costisitoare, la înlocuirea întregului sistem sau la casarea vehiculului.

Sigiliile eficiente sunt, pe scurt, concepute pentru a garanta o durată lungă de viață și o funcționare eficientă a sistemelor din vehicule și mașini. Garniturile sunt utilizate în locuri precum:

conexiuni ale elementelor individuale ale motoarelor și cutiilor de viteze;
orificii pentru curgerea uleiului și a lichidului de răcire;
orificii pentru șuruburi și alte elemente de fixare.

Ce amenință focile?
Garniturile sunt expuse în mod constant la temperaturi ridicate, substanțe chimice și alți factori extrem de distructivi și există pur și simplu oboseală materială. Toate aceste variabile duc la exploatarea etanșărilor, ceea ce are ca rezultat desigilarea deja menționată a îmbinărilor. Probabilitatea de desigilare crește atunci când temperaturile sunt prea ridicate și apar blocaje frecvente.
Simptome ale uzurii sigiliului
Garniturile uzate vor cauza scurgeri de fluide de operare. În funcție de locație, poate provoca simptome diferite. Pot apărea defecte grave atunci când garnitura chiulasei este uzată. Aceasta are ca rezultat, de ex. uleiul de motor intră în lichidul de răcire. Conducerea cu o garnitură uzată a chiulasei poate duce la blocarea componentelor unității de antrenare.
Sigilii pentru camioane în Arcoore
Oferta noastra include numeroase kituri de reparatii pentru camioane de marci precum MAN, Scania, Mercedes si DAF. Gama de modele specifice de vehicule este foarte largă și include nu doar modele populare precum Mercedes Actros, MAN TGX sau Scania R, ci și proiecte individuale.

Oferta Arcoore include atat garnituri pentru motoare cat si cutii de viteze. Toate sunt realizate din materiale care garantează o viață lungă și o etanșare eficientă. Manopera în sine este caracterizată de diligență și precizie ridicată.

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×