Aruncați o privire la oferta magazinului nostru

Piese de uzură de cea mai bună calitate disponibile la o singură adresă! 

Există defecte ale supapelor EBS, BPV sau EGR la vehiculele flotei dvs. sau la mașinile agricole și de construcții? Puteți restabili eficiența vehiculelor și utilajelor datorită unei supape din oferta Arcoore. Oferim supape noi și regenerate, datorită cărora camioanele, autobuzele, mașinile agricole și de construcții vor putea asigura funcționarea eficientă și sigură a companiei dumneavoastră. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta de supape de la Arcoore și să alegeți piese care garantează proprietăți tehnice și funcționale complete.

Ce sunt supapele EBS?

Supapele EBS sunt elemente esențiale ale întregului sistem, a căror funcție este de a monitoriza toate componentele esențiale ale sistemului de frânare, inclusiv, printre altele, sincronizarea frânării în seturile tractor-remorcă și gradul de uzură a garniturilor de frână.

Supapele EBS permit controlul adecvat al presiunii individual pentru fiecare axă a vehiculului, precum și pentru remorcă, asigurând funcționarea corectă a rezervei pneumatice în toate circuitele de frânare.

Ce sunt supapele BPV?

Supapa de by-pass, denumită adesea BPV, este un element important al sistemului de supraalimentare. Reglează presiunea din sistemul de încărcare controlând debitul de aer comprimat în exces. Această supapă este calibrată cu precizie pentru a asigura o performanță optimă a turbocompresorului și un control eficient al presiunii. Funcționează pe principiul unui mecanism de preaplin. Când presiunea din sistemul de supraalimentare atinge un anumit nivel (determinat în funcție de configurație și condițiile de funcționare), supapa BPV se deschide automat, permițând o evacuare controlată a excesului de aer în exterior. Acest lucru vă permite să reduceți rapid presiunea din sistemul de supraalimentare, protejând în același timp turbocompresorul împotriva sarcinii excesive.

Supapa EGR/accelerator

Accelerația EGR (recircularea gazelor de eșapament) este responsabilă pentru recircularea unei părți a gazelor de eșapament de la sistemul de evacuare la sistemul de admisie al motorului. Scopul său este reducerea emisiilor de oxizi de azot (NOx), care sunt unul dintre principalii poluanți ai aerului emis de vehicule. Accelerația este echipată cu un modulator care permite controlul precis al recirculării gazelor de eșapament în funcție de condițiile actuale de conducere și de cerințele motorului.

Funcționarea supapei EGR este extrem de complexă. La turații scăzute ale motorului, modulatorul controlează deschiderea clapetei de accelerație EGR, permițând recircularea mai multor gaze de eșapament. Ca urmare, temperatura de ardere este scăzută, rezultând emisii reduse de oxizi de azot. La turații mari ale motorului, modulatorul reduce deschiderea clapetei de accelerație EGR, reducând recircularea gazelor de eșapament și oferind o putere și flexibilitate mai mare a motorului.

Alegeți calitatea supapelor de la Arcoore

Oferim clienților noștri robinete noi și recondiționate care garantează proprietăți funcționale și tehnice complete și sunt acoperite de garanție. La Arcoore puteți găsi cu ușurință supape compatibile cu vehiculul dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că pe fiecare pagină de produs există liste cu numere OE care pot fi comparate cu numerele de piese instalate din fabrică. O altă comoditate este lista de modele specifice de vehicule în care pot fi utilizate anumite supape.

Toate supapele regenerate din oferta noastră garantează proprietăți funcționale și tehnice complete, care au fost restaurate de specialiști calificați. În acest scop au fost folosite materiale și elemente de înaltă calitate.

Când comandați supape EBS, BPV, EGR și alte tipuri de supape la Arcoore, puteți fi sigur că veți primi piese funcționale gata de instalare în vehicul. Înainte de expediere, verificăm din nou fiecare element pentru calitate și eficiență și protejăm cu atenție transportul împotriva deteriorării în timpul transportului.

Supape din oferta Arcoore – pentru ce vehicule?

Arcoore oferă supape pentru camioane, autoturisme, autobuze, precum și utilaje agricole, industriale și feroviare ale celor mai comune mărci de vehicule de pe șosea. Printre acestea se numără Cummins, DAF, Ford, Iveco, Liebherr, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Solaris, Volvo, printre altele.

Oferta noastră include supape EBS, BPV, EGR și alte supape pentru modelele de vehicule mai noi și mai vechi care îndeplinesc standardele de emisii de evacuare de la Euro 3 la Euro 6.

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×