Formular de retragere și returnare a mărfurilor și modalități de plată

Metode de plată:

Clientul poate utiliza următoarele metode de plată:

  1. Plata prin transfer bancar în contul vânzătorului
  2. Transferuri rapide realizate prin sistemul imoje
  3. Plata prin card de credit.
  4. Blik

Dreptul de retragere

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract în termen de 14 zile, fără a da niciun motiv.

Termenul de retragere expiră după 14 zile de la data la care intrați în posesia bunurilor sau la care o terță parte, alta decât transportatorul și indicată de dumneavoastră, intră în posesia bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați ARCOORE PARTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. PIĘKNA 58/17 50-506 WROCŁAW DOLNOŚLĄSKIE de decizia dvs. de a vă retrage din acest contract printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). .

Puteți folosi formular-tip retragerea din contract, dar nu este obligatorie..

Pentru a respecta perioada de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului dumneavoastră de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Efectele retragerii

În cazul în care vă retrageți din prezentul contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare a bunurilor (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din alegerea de către dumneavoastră a unui alt tip de livrare decât cel mai puțin costisitor tip de livrare normală oferit de noi), fără întârziere și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați de decizia dumneavoastră de a vă exercita dreptul de retragere din prezentul contract. Vom rambursa plata folosind aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod expres altfel; în orice caz, nu veți suporta niciun fel de costuri în legătură cu această rambursare. Putem să reținem rambursarea până când primim articolul sau până când ne furnizați dovada returnării, în funcție de care dintre cele două evenimente se întâmplă mai întâi

Faceți clic aici pentru a descărca un model de formular de retragere.

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×