Aruncați o privire la oferta magazinului nostru

Piese de uzură de cea mai bună calitate disponibile la o singură adresă! 

Radiare auto – oferta noastră

Arcoore oferă numeroase răcitoare de lichid pentru camioane și autobuze. În plus, portofoliul companiei include și răcitoare de ulei și apă pentru utilaje agricole și de construcții, precum și cele utilizate în diverse industrii, inclusiv mineritul greu.

Gama noastră de răcitoare este foarte bogată datorită cooperării extinse cu mulți furnizori care asigură fluiditatea livrărilor. Oferim radiatoare pentru camioane si autobuze de diverse marci si modele.

Racitoare pentru camioane

În cazul camioanelor pe distanțe lungi, o scurgere a radiatorului este o problemă foarte frecventă, care duce la pierderea lichidului de răcire. Ca urmare, schimbul de căldură dintre motor și mediu este limitat, ceea ce poate duce la supraîncălzirea componentelor principale ale motorului.

Oferta Arcoore include răcitoare de lichid pentru camioane de următoarele mărci:

 • Mercedes Actros, Axor, Arocs, Econic, Unimog
 • MAN TGX, TGL, M2000, FL, L2000, M90, TGA, TGS, TGM
 • DAF XF 106, XF 105, XF 95, CF, LF 45, LF 55,
 • Renault Premium DXI, Magnum DXI, Premium DCI, Trucks T
 • High euro 6, Camioane T euro 6, Camioane K euro 6, Camioane C euro 6,
 • Camioane D wide euro 6, Camioane D euro 6, D acces euro 6
 • Scania CP, R 08, R CP 04, seria L, seria P, seria G, seria R, seria S,
 • Scania XT, Scania V8
 • Iveco Starlis, Eurocargo, S-way
 • Volvo FH 12, FH 13, FH 16, Euro 6, B12M, B12RH, B7TL, B7RH, FMX, FM, FE, FL

Oferim și răcitoare lichide pentru autobuze:

 • Mercedes – Atego, Citaro, Citaro O530, Cito, Conecto O345, Integro, Integro 550 H, Sprinter, Intouro M/L, Tourino, Tourismo, Travego
 • MAN – seria A, seria F, seria L, seria NL, TGM
 • Scania – Carrus, Century, seria G, Irizar, seria K, seria L, Omni, Scala, seria T, Touring
 • Volvo 8900, Volvo 7900, Volvo 9700, Volvo 9900, Volvo B11R, B7R, B12, Volvo 7700, Irizar Century 2, Coach, Volvo 8700, B10M, B9L,
 • Irizar PB, B9R, Volvo 9500,
 • Solaris – Interurbino,
 • UrbinoVDL – Futura, Ambassador, Axial, Magiq, FHD, Lexio
 • Van Hool – 815, seria A, A300, A308, A320, A330, A360, Astromega, Astron, EOS, seria T
 • Setra – Comfortclass S 516 HD, S 517 HD, S 518 HD, Multiclass S 412 UL, Multiclass S 419 UL, seria S, SG321, Topclass S 431 DT, Topclass 516 HDH
 • Neoplan – Cityliner, Euroliner, Jetliner, Skyliner, Spaceliner, Starliner, Tourliner, Transliner
  Autosan – A10, H6
 • Bova – Futura, Magiq
 • Irisbus – Agora, Crossway, Ares, Domino, Evadys, Iliade, Karosa, Magelys, Midirider, Proway
 • Iveco – 35C18, 65C15, 65C17, 65C18, 70C17, 70C18, 70C21, Crossway, Daily, Euroclass, Eurorider, Mago, Marcopolo
 • Irizar – Century, seria I
 • Renault – Ares, FR1, Iliade, Karosa, Magnum, Mascott, Ponticelli, T-series, Tracer, Trafic
  Solbus – Solcity
  ER
 • DAF-XF, SB 4000, 430 Atlas Atlantis, Orion, D23 RS SB 2750, SB 220, DAF BOVA FHD,
 • Karosa – LC, Recreo, Irisbus 59,

Regenerarea răcitoarelor lichide

Clienții ne contactează adesea cu întrebări legate de disponibilitatea modelelor mai vechi de răcitoare sau de posibilitatea de regenerare a celor deteriorate. Regenerarea radiatoarelor auto este un element permanent al ofertei noastre, iar zilnic reînnoim radiatoare foarte diverse de la vehicule de diverse marci si modele.

Cel mai adesea, regenerarea caloriferelor presupune înlocuirea miezului radiatorului cu unul nou, păstrând în același timp rezervoarele radiatorului existent. Principalul factor care determină că regenerarea radiatorului nu este posibilă este deteriorarea rezervoarelor din plastic ale radiatorului sau pierderea parametrilor mecanici ai materialului rezervorului. Cel mai adesea, regenerarea radiatoarelor se realizează pentru vehiculele ale căror radiatoare au rezervoare de alamă și miezuri de cupru.

Racitoare Wrocław – nu ezitați să ne contactați!

Chłodnice Wrocław – construcția de răcitoare vechi sau neobișnuite
Daca radiatorul auto este complet deteriorat si regenerarea lui nu este posibila, iar modelul nu mai este disponibil pe piata, vom fi bucurosi sa construim un calorifer cu parametrii indicati. Tot ce trebuie să faceți este să ne furnizați documentația sa tehnică – de exemplu un model sau un desen tehnic – pe baza căreia vom putea reproduce cu exactitate toți parametrii răcitorului.

Nu poți să faci asta? Nimic pierdut! Am regenerat și construit deja multe tipuri de radiatoare auto de tipuri mai vechi sau mai puțin comune, motiv pentru care documentația noastră conține o colecție foarte bogată de desene și alte modele care ne permit să construim orice calorifer cu parametri tehnici neobișnuiți.

Tipuri de răcitoare lichide din gama Arcoore

Gama noastră include răcitoare de ulei pentru camioane și autobuze, dar și răcitoare de apă și ulei pentru răcirea echipamentelor industriale, care vin în diverse variante, caracterizate printr-un design diferit.

Răcitoare de lichid cu pompă de apă – conțin o pompă de apă a cărei sarcină este să transporte lichidul de răcire – care primește o parte din căldura emisă de motorul mașinii – la radiator, unde este răcită și apoi alimentată înapoi la pompă .

Răcitoare lichide cu pompă de apă și rezervor – funcția rezervorului este de a egaliza nivelul lichidului de răcire în întregul sistem de răcire. Când lichidul se încălzește, volumul acestuia crește, apoi excesul merge în rezervorul de expansiune.

Pe lângă tipurile de răcitoare enumerate și descrise, oferta include și răcitoare cu lichid fără pompă și rezervor.

Utilizarea răcitoarelor de ulei și apă

Radiatorul pentru mașină este utilizat pentru a menține temperatura optimă de funcționare a motorului, indiferent de condițiile predominante. Menținerea temperaturii este esențială pentru a evita griparea componentelor pistonului motorului, care ar putea cauza apoi defecțiunea motorului.

Cum funcționează un răcitor de lichide?

Conductele trec prin blocul motor și chiulasa, prin care curge lichidul de răcire antigel pe măsură ce pompa funcționează. Rolul său este de a colecta căldură de la motor și/sau alte componente ale vehiculului, iar apoi este transportată la un panou cu o rețea de zeci de tuburi care facilitează disiparea căldurii. Lichidul răcit este apoi pompat înapoi în motor.

Radiatoarele sunt elemente destul de durabile și rareori dau greș. Cele mai frecvente defecțiuni sunt desigilarea sistemului, care poate apărea în timp, sau deteriorarea mecanică, care este favorizată de amplasarea radiatorului chiar în spatele grătarului – deteriorarea poate apărea ca urmare a unei coliziuni sau chiar a așchiilor mici de pe drum. suprafață, care, prin deteriorarea unei țevi, poate duce la desetanșarea sistemului și la scurgerea fluidului.

Vânzare răcitoare Wrocław – oferta Arcoore

Compania Arcoore oferă vânzarea de calorifere pentru camioane, autoturisme și utilaje industriale. Gama noastră de produse mai include: recirculatoare de gaze de eșapament, convertoare catalitice, componente ale sistemului de răcire, intercooler de ulei pentru toate camioanele disponibile pe piața europeană, precum MAN, DAF, Mercedes, Volvo, Iveco, Renault, Ford și Scania.

Scopul principal al companiei noastre este de a oferi produse de cea mai înaltă calitate, fiabile. Toate produsele Arcoore sunt acoperite de o garanție de 12 luni. Testăm toate componentele remanufacturate și noi pentru a ne asigura că articolul pe care îl livrăm îndeplinește cele mai înalte așteptări. Vă rugăm să ne contactați.

– Telefon mobil: +48 795 578 252

ViberWgatsapp

– Telefon mobil: +48 602 711 621

– E-mail: office@arcoore.com

– E-mail: sale@arcoore.com

– Adresă: Krakowska 127, 50-428 Wrocław

– Formular de contact de pe site-ul www.arcoore.ro

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×