Aruncați o privire la oferta magazinului nostru

Piese de uzură de cea mai bună calitate disponibile la o singură adresă! 

Intercooler – răcitor de aer de încărcare
Arcoore oferă intercooler pentru toate mărcile de camioane și alte vehicule comerciale, precum și pentru utilaje agricole și de construcții. Oferim intercooler noi și regenerate. Fiecare piesă este acoperită de o garanție de douăsprezece luni. Înainte de expediere, protejăm cu atenție fiecare piesă împotriva deteriorării și, de asemenea, suntem supuși unei inspecții detaliate de calitate și tehnică.

Ce este un intercooler?
Intercooler-ul este răcitorul aerului transferat de la compresor la cilindru. Scopul utilizării acestor elemente este de a crește eficiența unității de antrenare. În zilele noastre, utilizarea unui intercooler este deja obișnuită la motoarele supraalimentate, indiferent dacă sunt supraalimentate mecanic sau turbo.

Cum funcționează un intercooler?
Intercooler-ul, adică răcitorul de aer de încărcare, funcționează pe principii similare ca și răcitorul de fluid. Aerul care iese din compresor merge într-o țeavă groasă, de unde este transferat către radiator, care este răcit cu aer atmosferic (de unde și amplasarea sa lângă bara de protecție față). Aerul care degajă căldură în intercooler intră în cele din urmă în cilindru. Este demn de remarcat faptul că ceea ce distinge un intercooler de un răcitor cu lichid este lipsa ventilatoarelor.

Intercooler – ce oferă?
Scopul utilizării unui intercooler este de a îmbunătăți performanța motorului. Cum este posibil acest lucru? Pe măsură ce temperatura scade, aerul crește în densitate și astfel în volumul său de masă. Aerul mai rece și mai dens îmbunătățește performanța motorului. O diferență de doar zece grade Celsius crește densitatea aerului cu aproximativ 3-5%, ceea ce se traduce printr-o creștere similară a puterii motorului. Intercoolerele utilizate în mod obișnuit în vehicule reduc temperatura aerului de încărcare cu până la 40%.

Defecțiuni ale intercoolerului
Intercoolerele nu sunt acoperite, deoarece acest lucru ar restricționa semnificativ fluxul de aer. Prin urmare, ele sunt expuse în principal la daune mecanice, care pot fi rezultatul, de exemplu, a unei pietre care se desprinde de sub roțile vehiculului din față. Alte defecțiuni sunt scurgerile care provoacă intrarea aerului atmosferic în intercooler și, în consecință, și în cilindru.

Simptome ale unui intercooler deteriorat
Un răcitor de aer de alimentare defect va cauza probleme de funcționare a motorului, inclusiv smucitură, dificultăți de accelerare sau pierdere de putere.

Cum se verifică dacă intercooler-ul funcționează?
Pasul de bază în evaluarea eficienței intercooler-ului este o inspecție vizuală atât a radiatorului în sine, cât și a conductelor de aer care duc și ies din acesta. Dacă inspecția vizuală nu arată nicio anomalie, puteți dezasambla intercooler-ul și căutați semne de ulei.

Intercoolere din oferta Arcoore
Oferim intercooler regenerate si noi pentru toate marcile de camioane: MAN, DAF, Scania, Volvo, Renault, Iveco, Mercedes.

Oferim si regenerare intercooler pt

autobuze: Mercedes, MAN, Scania, Volvo, Solaris, VDL, Van Hool, Setra, Neoplan, Autosan, Bova, Irisbus, Iveco, Irizar, Renault, Solbus, SOR, DAF, Karosa
mașini agricole: Case, Claas, John Deere, Deutz, Fiat, Hanomag, Kubota, Landini, Massey Ferguson, New Holland, Renault, Steyr, Ursus, Zetor,
mașini de construcții: Bobcat, Caterpillar, Cat, John Deere, Fuchs, Hanomag, Komatsu, Kubota, Liebherr, Manitou
locomotive: PESA, NEWAG, Steadler, Skoda, seria SM, seria ST, MTU, Voight
mașini industriale,
turbine eoliene.

Oferim o garanție de 12 luni pentru toate produsele Arcoore. Toate produsele sunt supuse unui control detaliat al calității și tehnic înainte de a fi expediate.

Daca nu ai gasit in magazin coolerul pe care il cauti, vrei sa il construiesti, sa il regenerezi, sa obtii informatii despre el – contacteaza-ne.

Va stam la dispozitie la:

– Telefon mobil: +48 795 578 252

– Telefon mobil: +48 602 711 621

– E-mail: office@arcoore.com

– E-mail: sale@arcoore.com

– Adresă: Krakowska 127, 50-428 Wrocław

– Formular de contact de pe site-ul www.arcoore.ro

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×