Aruncați o privire la oferta magazinului nostru

Piese de uzură de cea mai bună calitate disponibile la o singură adresă! 

Pompe AdBlue – noi și regenerate

Afacerea Arcoore s-a extins la regenerarea pompelor AdBlue. Acest lucru se datorează cererii în creștere pentru acele elemente care, din cauza eșecului, încetează să-și îndeplinească funcțiile în mod corespunzător. Sunteți interesat de reparația pompelor AdBlue și aveți nevoie de specialiști de încredere cărora este cel mai bine să externalizați? Sau poate că cauți o astfel de pompă pentru un autobuz sau un camion care alimentează flota ta? Explorați gama Arcoore de pompe AdBlue și alegeți modelul de pompă AdBlue potrivit pentru vehiculul dvs.

AdBlue – ce este?

AdBlue este o soluție apoasă 32% de uree. În industria auto este folosit ca reductor al oxizilor de azot nocivi pentru mediu. AdBlue este o substanță sigură și ecologică. Nu este un lichid inflamabil și nici nu are efecte nocive asupra sănătății.

Cât este consumul de AdBlue?

În funcție de tipul de motor care conduce vehiculul dvs., consumul de AdBlue este de aproximativ 4-5% din cantitatea de motorină pe care o ardeți.

Ce sunt pompele AdBlue? Utilizare și caracteristici

Pompa AdBlue este un dispozitiv a cărui sarcină este de a forța soluția de uree în injectoarele sau dozatoarele situate în catalizatoarele mașinilor. Datorită funcționării acestui dispozitiv, vehiculele au șansa să îndeplinească standarde moderne, din ce în ce mai restrictive în ceea ce privește toxicitatea gazelor de eșapament. Oxizii de azot care se formează în compartimentul motorului, după reacția cu AdBlue, se descompun în particule de azot și apă (abur). În oferta noastră veți găsi nu numai pompe AdBlue noi, ci și regenerate, care se remarcă prin eficiența deplină a funcționării.

Reguli de funcționare a pompei AdBlue

Dozarea AdBlue la catalizator are loc după atingerea temperaturii corespunzătoare în sistemul de evacuare. Temperatura permite eliberarea amoniacului din soluție, care este necesar pentru ca reacția cu oxizii de azot din camera de ardere să aibă loc.

Dispozitivul nu trebuie să fie eliminat automat atunci când apar diferite tipuri de nereguli în el. Compania noastră Arcoore este responsabilă pentru reparația specializată a pompelor AdBlue, datorită cărora i se oferă o a doua viață, menținând în același timp eficiența deplină. Convinge-te singur!

De ce să alegeți pompe AdBlue din oferta Arcoore?

În oferta Arcoore, vei găsi cu ușurință o pompă AdBlue care se potrivește vehiculului tău. Totul datorită faptului că descrierea fiecărui produs conține o listă exactă a numerelor OEM ale pieselor originale. Reparația pompelor AdBlue se realizează folosind instrumente profesionale și materiale de înaltă calitate. Toate produsele sunt testate meticulos pentru valoare, durabilitate și performanță. Metoda de regenerare a pompelor AdBlue adoptată de noi vă permite să obțineți o eficiență deplină și proprietăți funcționale originale ale acestor elemente.

Înainte de expediere, verificăm cu atenție fiecare pompă AdBlue și o protejăm cu atenție împotriva posibilelor deteriorări în timpul transportului. Puteți fi sigur că, după regenerarea pompei AdBlue, veți primi un element complet funcțional și gata de instalat.

Dacă nu ați găsit pompa AdBlue pe care o căutați sau nu aveți numărul piesei OE – nimic pierdut, contactați-ne, o vom găsi pentru dvs.
Va stam la dispozitie la:

– Telefon mobil: +48 795 578 252

ViberWgatsapp

– Telefon mobil: +48 602 711 621

– E-mail: office@arcoore.com

– E-mail: sale@arcoore.com

– Adresă: Krakowska 127, 50-428 Wrocław

– Formular de contact de pe site-ul www.arcoore.ro

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×