Aruncați o privire la oferta magazinului nostru

Piese de uzură de cea mai bună calitate disponibile la o singură adresă! 

Turbocompresoare

Astăzi, turbocompresorul este practic echipament standard în multe mașini, indiferent de capacitatea motorului lor, numărul de cilindri sau scopul vehiculului – cândva erau doar domeniul mașinilor sport. În cazul funcționării necorespunzătoare a turbocompresoarelor, defecțiunea acestora va avea, din păcate, un impact puternic asupra eficienței vehiculului. Prin urmare, un turbocompresor eficient este o condiție prealabilă pentru funcționarea corectă a unității de antrenare. Înlocuirea turbocompresorului este posibilă datorită elementelor noi sau regenerate care sunt disponibile în oferta Arcoore.

Turbocompresoare din oferta Arcoore

Oferta companiei noastre este folosită de companiile de expediții și multe alte entități, precum și de proprietarii de diverse tipuri de vehicule, care au nevoie să restabilească eficiența tehnică a mașinilor și utilajelor sau a întregului parc auto. De aceea, Arcoore are turbine noi și refabricate pentru diverse mărci de camioane. Printre acestea veți găsi dispozitive pentru vehicule ale unor producători precum: MAN, Scania, Iveco, DAF, Volvo, Renault, Mercedes.

Pe fiecare pagină de produs veți găsi informații detaliate cu privire la specificațiile tehnice ale fiecărui turbocompresor și:

  • compatibilitatea cu anumite modele de mașini ale unei mărci date;
  • destinat vehiculelor cu o anumită capacitate și puterea motorului;
  • anul de fabricație al vehiculului;
  • Numerele OE ale pieselor originale pentru a înlătura îndoielile finale cu privire la compatibilitatea piesei cu vehiculul dvs.

La Arcoore, veți găsi cu ușurință o turbină compatibilă cu unitatea de antrenare a mașinii dumneavoastră – doar comparați cu atenție toți parametrii care descriu toate produsele și orice risc de a cumpăra piesa greșită va fi complet eliminat.

Mai mult – înainte de expediere, verificăm cu atenție starea turbocompresoarelor, asigurându-ne că vă trimitem un dispozitiv complet funcțional, gata de instalat în vehicul. În plus, fiecare piesă este ambalată cu grijă, ținând cont de toate măsurile de securitate care vor ajuta la prevenirea eventualelor daune în tranzit.

Turbocompresoarele disponibile în oferta Arcoore sunt supuse unei garanții de 12 luni

Ce este regenerarea turbocompresoarelor?

Regenerarea turbocompresoarelor nu este altceva decât refacerea acestor elemente la vehiculele originale, adică la cele din fabrică, cu caracteristici și proprietăți care vă permit să vă bucurați de eficiența deplină și de performanța maximă a unității de propulsie. Acest lucru se poate realiza prin utilizarea de piese înlocuibile de înaltă calitate, precum și prin efectuarea procesului în conformitate cu arta, parametrii originali oferiți de producător și utilizarea de mașini și echipamente profesionale, garantând o eficiență ridicată a tuturor tratamentelor. care sunt necesare pentru refacerea proprietăților turbinelor.

Regenerarea turbinei – cost mai mic decât cumpărarea uneia noi

Un turbocompresor defect îi ține întotdeauna pe proprietarii de vehicule treji noaptea, deoarece se așteaptă la costuri mari de înlocuire. În caz de urgență, regenerarea turbinei se va dovedi a fi o soluție mai avantajoasă – prețul turbocompresoarelor regenerate este întotdeauna mai mic decât cel al pieselor noi, păstrând în același timp aceeași calitate.

De ce este atât de important să înlocuiți un turbocompresor deteriorat?

Datorită turbocompresoarelor, conducerea unei mașini este mai economică, ecologică și mai lină. Funcția principală a acestui element este de a crește performanța motorului, dar contribuie și la scăderea consumului de combustibil și la reducerea cantității de compuși nocivi emiși în atmosferă.

Cum să aveți grijă de turbocompresor?

Turbocompresoarele sunt în principiu componente durabile, dar trebuie să funcționeze în condiții extreme, mai ales atunci când sunt utilizate incorect. Durata de viață a acestor elemente poate fi prelungită prin utilizarea responsabilă a autovehiculului și în conformitate cu recomandările producătorului, amintindu-ne despre schimbările regulate de ulei (ținând cont de tipul corect) și înlocuirea filtrelor de particule.

Dacă nu ați găsit turbocompresorul pe care îl căutați sau nu aveți numărul piesei OE – nimic pierdut, contactați-ne, îl vom găsi pentru dvs.
Va stam la dispozitie la:

– Telefon mobil: +48 795 578 252

ViberWgatsapp

– Telefon mobil: +48 602 711 621

– E-mail: office@arcoore.com

– E-mail: sale@arcoore.com

– Adresă: Krakowska 127, 50-428 Wrocław

– Formular de contact de pe site-ul www.arcoore.ro

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×