Regenerarea sistemelor EGR la camioanele MAN, Scania, DAF, Volvo și Mercedes

Remanufacturarea este procesul de readucere în stare de funcționare a unor componente care s-au defectat, s-au uzat sau au suferit o modificare a performanțelor tehnice.

Ce este regenerarea sistemului EGR?

 În cazul recirculatoarelor de gaze de eșapament propriu-zise, recondiționarea constă în înlocuirea mecanică a componentelor deteriorate sau uzate cu altele complet noi. Cei mai importanți factori în recondiționare sunt parametrii tehnici ai noilor componente, astfel încât acestea să îndeplinească cerințele tehnice stricte ale producătorilor de camioane, cum ar fi MAN, Scania, DAF sau Volvo, precum și experiența și utilajele de recondiționare.

 

Sistemul EGR – la ce este folosit?

EGR în sine este o componentă care elimină compușii periculoși de particule din gazele de eșapament până la nivelul de emisii prevăzut de lege, respectiv euro4, euro5 sau acum euro6. Desigur, recirculatorul de gaze de eșapament singur, împreună cu supapa EGR, nu duce în linie dreaptă la o reducere, dar este o componentă importantă și integrală pentru a putea atinge astfel de parametri.

Sisteme EGR la camioanele MAN, Scania, DAF, Volvo și Mercedes

Producătorii de camioane, precum MAN, DAF, Volvo, Mercedes sau Scania, au dezvoltat supape EGR sau supape EGR simple în vehiculele lor pentru ca produsele lor să atingă standardul Euro6 privind gazele de eșapament. Cu toate acestea, utilizarea vehiculelor grele de marfă duce la o situație în care acestea se defectează, iar achiziționarea unora noi de la stațiile de service autorizate este adesea de două sau chiar de trei ori mai scumpă decât achiziționarea unor unități de supape EGR recondiționate, în timp ce garanția rămâne aceeași pentru ambele soluții.

Nouă cu 12 luni garanție, recondiționată achiziționată de la www.arcoore.com sau magazinul staționar de la Jana Długosza 59 din Wrocław, de asemenea cu 12 luni garanție fără limită de kilometraj.

Sisteme EGR la Arcoore.com

Gama de produse Arcoore include toate modelele pentru mărcile MAN TGX, TGL, TGS și TGM, precum și autobuzele MAN City Lion’s și autobuzele turistice MAN Lion’s Coach, seriile Scania R, S, P, T și G cu standarde de emisii de gaze de eșapament Euro4, Euro5 și Euro6 și diferite puteri, Scania R 420, Scania R 440 și Scania R 480, precum și Mercedes Actros MP4 și Volvo FH6 și Volvo FH13.

Pentru regenerare, folosim numai componente dovedite, cum ar fi o-ringuri, supape, garnituri, răcitoare de tip shell-and-tube. În plus, regenerăm întregul accelerator prin înlocuirea arborelui și a plăcilor de închidere a accelerației.

Vizitați www.arcoore.com sau staționați la sediul nostru din Jana Długosza 59 în Wrocław.

Promovare pentru utilizatorii conectați

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și beneficiați de reduceri atractive la produsele noastre!

×